Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Програма підготовки
Характеристика спеціальності
Наші випускники – це високоякісні фахівці, підготовлені для роботи в наступних напрямах: технологія виробництва молока і яловичини, технологія виробництва продукції свинарства, технологія виробництва продукції бджільництва, технологія виробництва продукції птахівництва, технологія виробництва продукції вівчарства й козівництва, конярство, технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва, технологія виробництва продукції аквакультури, технологія переробки продукції тваринництва. Спеціальність передбачає підготовку фахівців широкого профілю, які здатні кваліфіковано: проектувати процеси виробництва продукції тваринництва, проектувати процеси переробки продукції тваринництва, здійснювати виробництво кормів та організовувати годівлю тварин, виконувати генетичну діагностику і селекцію тварин, забезпечувати технологію відтворення тварин, організовувати гігієну утримання та заходи профілактики хвороб тварин, формувати інновації у технологічні процеси виробництва і переробки продукції тваринництва. Дипломовані спеціалісти знаходять широке застосування в багатьох сферах діяльності – агропромисловому виробництві, переробній, легкій та інших галузях промисловості.