• Головна
  • Вступна кампанія
    • Про університет
    • Молодший бакалавр
      • Спеціальності
      • Накази про зарахування
      • Обсяг державного замовлення
      • Умови для вступу
      • Вартість навчання на ОС «Молодший бакалавр»
      • Документи для вступу
    • Бакалаврат
      • Спеціальності
      • Обсяг державного замовлення
      • Рейтингові списки та списки рекомендованих до зарахування
      • Накази про зарахування
      • Вартість навчання на ОС “Бакалавр”
      • Документи для вступу
      • Вступні випробування
        • Результати вступних випробувань
    • Магістратура
      • Спеціальності
      • Обсяг державного замовлення
      • Реєстрація ЄВІ
      • Рейтингові списки та списки рекомендованих до зарахування
      • Накази про зарахування
      • Вартість навчання на ОС “Магістр”
      • Документи для вступу
      • Вступні випробування
    • Аспірантура і докторантура
      • Аспірантура
        • Обсяг державного замовлення
        • Вартість навчання
        • Документи для вступу
        • Програми вступних іспитів до аспірантури
        • Освітній процес
        • Атестація аспірантів
      • Докторантура
        • Обсяг державного замовлення
        • Вартість навчання
        • Документи для вступу
    • Етапи вступної кампанії 2021
    • Особливості вступу до МНАУ у 2021 році
    • Перелік конкурсних предметів ЗНО
    • Калькулятор конкурсного балу вступника
    • ОЦ «Крим-Україна» і «Донбас-Україна»
    • Довузівська підготовка
      • День відкритих дверей
      • Підготовчі курси
      • Всеукраїнська олімпіада МНАУ
      • Обласний конкурс творчих робіт
    • Гарячі лінії
  • Нормативні документи
    • Накази та положення
    • Ліцензування та акредитація
    • Правила прийому
    • Засідання приймальної комісії
  • Інформація
    • Ми в соцмережах
    • Новини
    • Гуртожитки
    • Військова підготовка
    • Закордонна практика
  • Контакти
  • УкраїнськаУкраїнська
    • EnglishEnglish
Є запитання?
+38 (0512) 40-91-95
pk@mnau.edu.ua
Новини Правила прийому Сайт МНАУ
Приймальна комісія МНАУ
  • Головна
  • Вступна кампанія
    • Про університет
    • Молодший бакалавр
      • Спеціальності
      • Накази про зарахування
      • Обсяг державного замовлення
      • Умови для вступу
      • Вартість навчання на ОС «Молодший бакалавр»
      • Документи для вступу
    • Бакалаврат
      • Спеціальності
      • Обсяг державного замовлення
      • Рейтингові списки та списки рекомендованих до зарахування
      • Накази про зарахування
      • Вартість навчання на ОС “Бакалавр”
      • Документи для вступу
      • Вступні випробування
        • Результати вступних випробувань
    • Магістратура
      • Спеціальності
      • Обсяг державного замовлення
      • Реєстрація ЄВІ
      • Рейтингові списки та списки рекомендованих до зарахування
      • Накази про зарахування
      • Вартість навчання на ОС “Магістр”
      • Документи для вступу
      • Вступні випробування
    • Аспірантура і докторантура
      • Аспірантура
        • Обсяг державного замовлення
        • Вартість навчання
        • Документи для вступу
        • Програми вступних іспитів до аспірантури
        • Освітній процес
        • Атестація аспірантів
      • Докторантура
        • Обсяг державного замовлення
        • Вартість навчання
        • Документи для вступу
    • Етапи вступної кампанії 2021
    • Особливості вступу до МНАУ у 2021 році
    • Перелік конкурсних предметів ЗНО
    • Калькулятор конкурсного балу вступника
    • ОЦ «Крим-Україна» і «Донбас-Україна»
    • Довузівська підготовка
      • День відкритих дверей
      • Підготовчі курси
      • Всеукраїнська олімпіада МНАУ
      • Обласний конкурс творчих робіт
    • Гарячі лінії
  • Нормативні документи
    • Накази та положення
    • Ліцензування та акредитація
    • Правила прийому
    • Засідання приймальної комісії
  • Інформація
    • Ми в соцмережах
    • Новини
    • Гуртожитки
    • Військова підготовка
    • Закордонна практика
  • Контакти
  • УкраїнськаУкраїнська
    • EnglishEnglish

Харчові технології

  • Головна
  • Бакалаврат
  • Харчові технології

Програма підготовки

Характеристика спеціальності

Наші випускники – це високоякісні фахівці, підготовлені для роботи в наступних напрямах: технологія мʼяса, мʼясопродуктів та риби, технологія молока та молочних продуктів, технологія бродильних виробництв, технологія консервування плодів та овочів, технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів, технологія оздоровчих харчових продуктів, технологія жирів та жирозамінників, технологія зберігання і переробки зерна, технологія цукрового виробництва, технологія консервування плодів та овочів, технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості, організація виробництва в закладах харчування. Спеціальність передбачає підготовку фахівців широкого профілю, які здатні кваліфіковано: організовувати та керувати технологічними процесами на підприємствах харчової промисловості, визначати контрольні критичні точки технологічного процесу та здійснювати аналіз ризиків виробничого процесу, застосовувати наукові знання для впровадження у виробництво прогресивних технологій, розробляти інноваційні та удосконалювати існуючі технології харчових продуктів, створювати нові продукти, визначати якісні показники сировини, напівпродуктів та готової продукції. Дипломовані спеціалісти знаходять широке застосування в багатьох сферах діяльності – переробній, хімічній, харчовій, легкій та інших галузях промисловості.

Освітньо-професійна програма

  • Денна

Денна

4 роки

термін навчання

40 осіб

ліцензований обсяг

до 11 осіб

бюджетні місця (детальніше…)

240 ECTS

кредитів

Де з такою освітою можливо працювати

• ДП «Миколаївстандартметрологія»;
• ПАТ «Миронівський хлібопродукт»;
• ТОВ СП «Нібулон»;
• Миколаївська регіональна державна лабораторія ветеринарної медицини;
• ЗАТ «Дружба»;
• ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»;
• Миколаївський обласний державний проектнотехнологічний центр охорони родючості грунтів і якості продукції, ТзОВ СП «Євролакт»;
• ВАТ «Вознесенський сиркомбінат»;
• ЗАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів»;
• ВАТ «Радсад»;
• ВАТ «Миколаївське сільськогосподарське рибоводне підприємство»;
• ПГІ АФ «Хлібодар»;
• ДП «Миколаївський ЦПЗПС»;
• ЗАТ «Баштанський сирзавод»;
• ВАТ «Веселинівський завод СЗМ»;
• ТОВ «СВЛМиколаїв»;
• ВАТ «Коблево»;
• ПП ПК «Золотой теленок»;
• ПП Ігнатенко;
• ПП Дринова;
• ТОВ ВКФ «Андре»;
• ВАТ «Вознесенський сиркомбінат»;
• Миколаївське відділення ПАТ «Сан ІнБев Україна»;
• ТОВ «Лакомка»;
• ТОВ «Делікат»;
• ТОВ «Терновський хлібзавод»;
• ЗАТ «Інтер фут»;
• ДП «Миколаївський центр з проблем захисту прав споживачів» та інші.

Передумови для вступу

Я маю загальну середню освіту

Атестат про повну загальну середню освіту

Сертифікати ЗНО:

Калькулятор ЗНО
КАЛЬКУЛЯТОР КБ

Я маю вищу освіту (молодший спеціаліст, молодший бакалавр, бакалавр)

Диплом молодшого спеціаліста або молодшого бакалавра

Фахове випробування (детальніше…)

Документи для вступу

Перелік документів (у тому числі додаткових), необхідних для вступу
Переглянути

Пошук

Головний сайт Миколаївського НАУ

Профорієнтаційний онлайн-центр

зроби свій вибір свідомо 😉

Спеціальності МНАУ

Бакалавр

  • Професійна освіта (Технологія виробництва і переробка продуктів сільського господарства)
  • Економіка
  • Облік і оподаткування
  • Фінанси, банківська справа та страхування
  • Менеджмент
  • Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
  • Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка
  • Біотехнології та біоінженерія
  • Харчові технології
  • Геодезія та землеустрій
  • Агрономія
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Агроінженерія
  • Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза
  • Готельно-ресторанна справа
  • Публічне управління та адміністрування

Магістр

  • Професійна освіта (Технологія виробництва і переробка продуктів сільського господарства)
  • Облік і оподаткування
  • Фінанси, банківська справа та страхування
  • Менеджмент
  • Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
  • Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка
  • Біотехнології та біоінженерія
  • Агрономія
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Агроінженерія
  • Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза
  • Публічне управління та адміністрування

МНАУ на Вступ.ОСВІТА.UA

vstup.osvita.ua

2019 рік
2018 рік
2017 рік

Абітурієнту

Правила прийому
Строки прийому
Документи для вступу
Вартість навчання
Особливості вступу
Запитання-відповіді
Вступні випробування
Гарячі лінії

Калькулятор ЗНО

Корисні посилання

Довузівська підготовка
Військова підготовка
Стажування за кордоном
День відкритих дверей
ОЦ «Крим-Україна» і «Донбас-Україна»
Гуртожитки

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

лого ПК МНАУ

+38 (0512) 40-91-95

+38 (068) 155-38-21

+38 (099) 773-18-39

pk@mnau.edu.ua


Університет

  • Головна
  • Про університет
  • Бакалаврат
  • Магістратура
  • Аспірантура
  • Контакти

Посилання

  • Довузівська підготовка
  • Перелік конкурсних предметів ЗНО
  • Військова підготовка
  • ОЦ «Крим-Україна» і «Донбас-Україна»
  • Запитання-відповіді

Документи

  • Нормативні документи
  • Ліцензування та акредитація
  • Правила прийому
  • Документи для вступу
  • Обсяг державного замовлення

Приймальна комісія МНАУ © 2021 Миколаївський НАУ

  • Політика конфіденційності
  • Мапа сайту