Наші випускники – це високоякісні фахівці, підготовлені для роботи в наступних напрямах: технологія мʼяса, мʼясопродуктів та риби, технологія молока та молочних продуктів, технологія бродильних виробництв, технологія консервування плодів та овочів, технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів, технологія оздоровчих харчових продуктів, технологія жирів та жирозамінників, технологія зберігання і переробки зерна, технологія цукрового виробництва, технологія консервування плодів та овочів, технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості, організація виробництва в закладах харчування. Спеціальність передбачає підготовку фахівців широкого профілю, які здатні кваліфіковано: організовувати та керувати технологічними процесами на підприємствах харчової промисловості, визначати контрольні критичні точки технологічного процесу та здійснювати аналіз ризиків виробничого процесу, застосовувати наукові знання для впровадження у виробництво прогресивних технологій, розробляти інноваційні та удосконалювати існуючі технології харчових продуктів, створювати нові продукти, визначати якісні показники сировини, напівпродуктів та готової продукції. Дипломовані спеціалісти знаходять широке застосування в багатьох сферах діяльності – переробній, хімічній, харчовій, легкій та інших галузях промисловості.
Спеціальність передбачає підготовку фахівців широкого профілю, які здатні кваліфіковано:
• організовувати та керувати технологічними процесами на підприємствах харчової промисловості;
• визначати контрольні критичні точки технологічного процесу та здійснювати аналіз ризиків виробничого процесу;
• застосовувати наукові знання для впровадження у виробництво прогресивних технологій;
• розробляти інноваційні та удосконалювати існуючі технології харчових продуктів;
• створювати нові харчові продукти;
• визначати якісні показники сировини, напівпродуктів та готової продукції.
Наші випускники – це висококваліфіковані фахівці, підготовлені для роботи в таких напрямах:
• технологія мʼяса, мʼясопродуктів та риби;
• технологія молока та молочних продуктів;
• технологія бродильних виробництв;
• технологія консервування плодів та овочів;
• технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів;
• технологія оздоровчих харчових продуктів;
• технологія жирів та жирозамінників;
• технологія зберігання і переробки зерна;
• технологія цукрового виробництва;
• технологія консервування плодів та овочів;
• технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості;
• організація виробництва в закладах харчування.
Де з такою освітою можливо працювати
Дипломовані спеціалісти знаходять широке застосування своїх знань у багатьох сферах діяльності – переробній, хімічній, харчовій, легкій та інших галузях промисловості.